Forside /  KONTAKT
KONTAKT

info@gabionwall.net

Danmark: +45 815 12345

Deutschland: +49 (0) 176 38 13 89 35


Hvem står bag High End Sport?High End Sport ApS ejes af Torben Hansen, som selv er aktiv idrætsudøver. Han har roet kajak både på konkurrence og motionsplan i over 40 år, løbet Vasalöppet og andre konkurrencer på ski og rulleski, løbet marathon, cyklet samt svømmet lidt motion.

Selve butikken blev startet i 2001. Torben ville lave en specialløbeforretning, som skulle være kendt for høj service og stor viden omkring produkterne. Et af forretningsprincipperne var, at man ikke ville gå på kompromis med det rigtige udstyr til kunderne. Det betyder den dag i dag, at man f.eks. ikke kan købe en løbesko i forretningen uden en grundig fod- og løbestilsanalyse.

Udover butikken i Fredericia, har High End Sport i dag forretninger i Århus og Silkeborg. Alle medarbejdere i High End Sport har både en teoretisk og praktisk indenfor idræt. Medarbejdernes kompetencer og viden sammenholdt med et stort engagement indenfor sport og motion betyder, at vores kunder får den bedst mulige vejledning og service, når det gælder valg af sportsudstyr. Derudover kan High End Sport sideløbende med butikkerne i dag tilbyde forskellige muligheder indenfor kursusvirksomhed og træning - både teoretisk og praktisk.

Til butikkerne vil der yderligere være tilknyttet personer med specialviden, som vil deltage i specielle arrangementer og emneaftner.